Színes, magyar, kaland-steampunk képregénytrilógia hivatalos oldala

képregény

képregény

Bemutató

2010. július 26. - Kaputykin

Brazil (Tebeli Szabolcs) és Somogyi György mesélnek Galaktika-pályázatra készülő steam-punk képregényükről a most következő Képregénykedvelők Klubja találkozón.

A KKK következő rendezvénye 2010. július 29.-én 18 órától a Roham kultkocsmában (Budapest, VIII. ker. Vas utca 16., az Uránia háta mögött) lesz megtartva „Kittenberger” címmel.
A meghívott vendégek: Brazil (Tebeli Szabolcs) és Somogyi György, a hasonló munkacímű, Galaktika-pályázatra készült képregény alkotói lesznek, akikkel Bayer Antal beszélget.
„A képregényben Kittenberger Kálmán életének kalandos eseményei keverednek a múlt század elejének izgalmas időszakával, a kor ismert, de mára többségében elfeledett magyar alakjaival, kitalált és irodalmi figurákkal, valamint a steampunk stílus különös gépezeteivel, találmányaival. A fiktív és látványos környezetben játszódó epizódok Kittenberger életének és a kor történelmének valós eseményein alapulnak. A tervezett történet időrendben a sorozat negyedik epizódja lenne.
Főbb szereplők: Kittenberger Kálmán, Áts Ferenc, Boka János, Hercule Poirot, Torday Emil, Alexandre Jan Verbelen, dr. Barthélemy Frimout.”
A rég várt alkotás vázlataival, részleteivel minden bizonnyal megismertet bennünket az alkotópáros.
Minden érdeklődőt sok szeretettel látunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kittenberger.blog.hu/api/trackback/id/tr772176705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása