Színes, magyar, kaland-steampunk képregénytrilógia hivatalos oldala

képregény

képregény

Áts akcióban

2010. június 17. - Kaputykin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyre keményebb napok vannak mögöttünk, dolgozunk gőzerővel, hogy a komik elkészüljön. Brazil, aki már nem alszik, minden bizonnyal a vérét szívó írópárost képzelte szerencsétlen Force Publicos katonák helyére, és a stramm Áts Ferivel péppé veretett bennünket.


 

 

 

 

 

 

 

A színezés is halad, Áron utolérte Brazilt, most már azért drukkolunk, hogy lehagyja - szeretnénk látni egy olyan kiszínezett oldalt is, ami még nincs megrajzolva.

A bejegyzés trackback címe:

https://kittenberger.blog.hu/api/trackback/id/tr662088406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TetsuoShima 2010.06.17. 11:48:54

ezt a képet valahogy ugy szerettem volna rajzolni, hogy látni lehessen mit csinált Áts egy percel a cselekmény elött. Első körben leütött a háttérben egy katonát, majd kirugta a barakk oldalát. Aztán hanyagul leütött még kettőt az előtérben. A csávó nyúlt a stukker után, de Áts jól rátiport a kezére. Ezért véres a fegyver a földön, meg a katona karja is. Ezután rugta be annak a barakknak az oldalát, ahonnan Boka kikandikál. Agymunka-e rájönni erre, kedves leendő olvasók? :)

fdave 2010.06.24. 11:48:43

Majd az ezt megelőző, és ezt követő képkockákból kiderül! :) De most komolyan: a földön heverő emberekből simán lejön, hogy tarolt az Áts, a színekkel együtt pedig a fegyveres téma is derengene szerintem. De már akkor csak azt nem értem, hogy miért nem egyetlen panel lesz az egész? :) Persze csak viccelek, nagyon sokat várok ettől a képregénytől, és az eddigiek alapján elképesztően tetszik is. Csak így tovább! ;)

TetsuoShima 2010.06.24. 15:24:25

Köszönjük fdave! Igyexünk maradandót alkotni. :) Épp most raktam össze szinesben, mindjárt kitoljuk azt is, hogy káprázzanak a szempárok.
süti beállítások módosítása