Színes, magyar, kaland-steampunk képregénytrilógia hivatalos oldala

képregény

képregény

... és akkor a folytatásról

2016. október 05. - Kaputykin

Egy kis helyzetjelentés. Dokumentáció. Werkjegyzethalmaz. Az olvasónak, és persze magunknak is.

A legfontosabb, hogy hosszas szöszmötölés, maszatolás, jegyzetelgetés, vázlatolás után "gőzerővel" (mi mással, hisz egy steam punk képregényről van szó) elkezdtünk dolgozni a folytatáson, a Kittenberger V. részén. A teljes sztori még itt-ott talán hézagos, de roppantul örülünk, hogy az eleje és vége, úgy néz ki, pontosan megvan.

Mert talán a vége volt a legnehezebb. Tudtuk, mit akarunk, tudtuk azt is, nagyjából hogyan jutunk el oda, de mégis: az, hogy a végén a szálak egy adott kulcsponton összefussanak, és hogy ez ne legyen beletuszakolt, erőltetett, írói szándékú találkozás, az bizony nagyon nehezen állt össze. Már ezért megérte múlt hétvégén Ajkán találkozni.

Most úgy néz ki, a karaktereink élnek, mozognak, cselekednek - és, aki tud persze, és nem épp halott, vagy menekül, ott lesz majd azon a bizonyos helyszínen - 1908-ban.

És hogy mi várható?

Pár új karakter is felbukkan majd, a régiek mellett. Róluk már készültek vázlatok.

Itt van például rögtön ez a szimpatikus fickó.bergyilk.jpg 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kittenberger.blog.hu/api/trackback/id/tr1311769985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása