Színes, magyar, kaland-steampunk képregénytrilógia hivatalos oldala

képregény

képregény

A könyves.blog.hu-n írtak rólunk nagyon szépeket

2016. június 21. - Kaputykin

Rusznyák Csaba kritikája

"A Kittenberger ((Kittenberger – Fabriqué en Belgique - a szerk.) azzal kezdődik, hogy két fiatal férfi egy megmérgezett hullát talál egy kocsi hátsó ülésén. A rajz és a dialógus némi abszurditással enyhíti a dolog súlyosságát, kapásból belőve a 'komoly témákat könnyed hangnemben' stílust, aztán a sztori már rohan is, és mire kettőt lapozunk, túl vagyunk egy gyors üldözési jeleneten, és már robogunk tovább az igazán nagy kaland felé.

Valahogy így kell elkezdeni egy képregényt."

"A 48 oldalas Kittenberger nem csak 2016 legfontosabb megjelenése, de jó néhány éve a legjobb magyar képregény is – a Slusszkulcs Klán óta biztosan. Az a ritka darab, amelynek a forgatókönyve és a vizualitása is első osztályú, sőt, nyugodtan kimondhatjuk, világszínvonalú." - Nagyon köszönjük!"

Nagyon köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://kittenberger.blog.hu/api/trackback/id/tr678827342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása